Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
USI DE ACCES
Montam intreaga gama de usi de intrare necesara integrarii cu gama noastra de usi industriale:
Gama noastra de usi este larga si diversificata, iar noi va oferim o usa de acces care se potriveste cu designul usii industriale. Puteti astfel sa adaugati functia de acces pietonal oricarui model de usa industriala.
Cautati ceva inedit, personal? Aveti si posibilitatea de a va proiectata usa de acces pentru a se potrivi perfect cerintelor dumneavoastra.
O usa pietonala incorporata in usa industriala va ofera oportunitatea de a intra sau iesi din hala fara a deschide usa sectionala, in acest fel economisind multa energie si timp.
Usile pietonale sunt integrate vizual in usile industriale.
Rama este produsa din aluminiu anodizat si poate fi livrata in culoare natur sau orice culoare din gama RAL.
Culori disponibile:
Paleta de culori
Usa de acces laterala in acelasi design cu usa industriala este un mod foarte elegant de separare a locului de intrare pentru persoane si utilaje in cladirile industriale.
In cazul in care este disponibil suficient spatiu pe langa usa, usa laterala de acces va ofera o metoda economica si sigura de separare a traficului de utilaje si de persoane. Pentru siguranta dvs., usile de acces servesc de asemenea si ca rute de evacuare in caz de nevoie. Acestea se deschid spre interior sau exterior si pot fi prevazute cu balamale pe dreapta sau pe stanga.
Culori disponibile:
Paleta de culori
Despre noi
"Firma Pro Clima Group avand sediul in Bucuresti va pune la dispozitie o gama completa de rulouri si grilaje ce asigura o protectie ridicata impotriva efractiei, usi de garaj tip rulou sau sectionale, cu sisteme de deschidere automata cu telecomanda executate din profile din aluminiu, cu insertie de spuma poliuretanica."
Telefon: 0731.334.891
office@grilaje.ro