Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
USI DE HANGAR
Calitatea are cea mai mare prioritate pentru noi.
Vrem ca toti clientii nostri sa stie ca pe piata usilor de mari dimensiuni, Roeffe este compania care asigura usi de hangar cu doua canate de inalta calitate, la preturi rationale.
Dezvoltarea de tehnologii noi, utilajele agricole, spatiile de depozitare tot mai mari care sunt construite si hangarele genereaza cererea de porti de intrare si iesire pentru a proteja proprietatea de conditiile meteo. Fie ca vorbim de hangare pentru industrie, cladiri pentru utilaje agricole sau orice alta aplicatie comerciala, decizia este clara – Usi de hangar cu doua canate.
DATE TEHNICE
** Puteti solicita functiuni aditionale – actionarea usii printr-un buton de comanda si fara a fi necesara mentinerea butonului apasat. Daca optati pentru aceasta functie este obligatorie montarea senzorilor cu fotocelula. Senzorii sunt instalati pe sina de rulare laterala, langa podea, pentru oprirea usilor in cazul aparitiei unui obstacol. De asemenea este necesar si un safety-edge, care reverseaza miscarea usii in cazul in care aceasta atinge un obstacol
* Dimensiuni mai mari disponibile la cerere
** Optional
PARAMETRI DE FUNCTIONARE
Componentele structurale de baza si de functionare:
Usile din material textil, cu operare verticala au practic posibilitatea de a fi configurate la orice dimensiune. Din cauza greutatii mici si a usurintei in proiectare, ele pot fi asamblate foarte repede si foarte usor.
Fiecare usa din material textil este proiectata sa indeplineasca punctual cerintele proiectului dumneavoastra. Inginerii nostri au acapacitatea de a va proiecta si construi usi pentru a indeplini solicitari specifice si va vor calcula de fiecare data sarcina maxim suportata in raport cu presiunea vantului.
DATE TEHNICE
PERFORMANTE
Componentele structurale de baza si de functionare
Lasati deoparte grija solutiei de inchidere. Atat pentru cladirile noi cat si pentru cele renovate, usile hidraulice optimizeaza utilizarea pe verticala a spatiului deschiderii fara costuri suplimentare.
Despre noi
"Firma Pro Clima Group avand sediul in Bucuresti va pune la dispozitie o gama completa de rulouri si grilaje ce asigura o protectie ridicata impotriva efractiei, usi de garaj tip rulou sau sectionale, cu sisteme de deschidere automata cu telecomanda executate din profile din aluminiu, cu insertie de spuma poliuretanica."
Telefon: 0731.334.891
office@grilaje.ro