Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
USI INDUSTRIALE SECTIONALE
Solutii practice pentru aplicatii industriale si comerciale
Filosofia noastra constructiva imbina functionalitatea cu executia de exceptie. Atentia pentru detalii este adusa la cel mai inalt nivel astfel incat fiecare particica mobila sa isi mentina functionalitatea pentru o perioada cat mai lunga de timp.
Usile industriale sectionale Roeffe sunt disponibile in nenumarate variante: opace, partial sau total din sticla, izolate termic si in aproape orice dimensiune dorita. Sistemele de inchidere si control coordonate perfect fac din fiecare usa in parte un sistem perfect functional.
Usile de garaj industriale BASE+ vizeaza in primul rand obiective industriale si de depozitare. O caracteristica remarcabila a acestor usi este izolarea termica ridicata. Va ofera de asemenea posibilitatea montarii de luminatoare sau a unei vitrari panoramice pentru o mai buna iluminare naturala si, de asemenea, montarea unei usi pietonale si a altor componente. Sunt produse pentru a fi rezistente, extrem de ferme, usoare si sigur de manevrat.
Producem aceasta gama de usi industriale intr-un design Lamella foarte popular. Pentru nevoile specifice ale fiecarui proiect, va oferim o varietate larga de accesorii si componente.
Ca optiuni suplimentare va oferim luminatoare, grile de ventilatie si sistem de blocare.
Usile industriale BASE+ DESIGN LAMELLA sunt prevazute cu:
Optiuni de configurare a nivelului de performanta si siguranta:
Optiuni de sisteme de sine:
Optiuni de operare:
Culori disponibile:
Paleta de culori
Usa industriala ALU+ unifica trei avantaje: o buna izolare termica, iluminare naturala suficienta si o stabilitate mare.
Usile industriale cu rama de aluminiu ALU+ sunt o solutie foarte buna pentru construirea sau renovarea de obiective industriale cu nevoia de a maximiza lumina interioara.
Prin folosirea de materiale de cea mai inalta calitate, ergonomia si gratia vin impreuna cu puterea si stabilitatea. Siguranta si rezistenta maxima la coroziune sunt atributele principale ale acestor usi industriale.
Pentru nevoile specifice ale fiecarui proiect, va oferim o mare varietate de accesorii. Ca accesorii suplimentare va oferim grile de ventilatie si sistem de blocare.
Usile industriale ALU+ sunt prevazute cu:
Culori disponibile:
Paleta de culori
Usile industriale ALM+ pot fi folosite in toate cazurile in care doriti ca orice sa poata vedea ce se ascunde in spatele usilor.
Rama poate fi produsa in orice culoare din gama RAL. Aplicatiile tipice la care se foloseste aceasta usa industriala sunt showroomurile, pompierii, sau alte aplicatii unde este nevoie de o iluminare din exterior optima si/sau de o expunere cat mai vizibila.
Dimensiunile de productie: usile pana la latimea de 3000 mm sunt produse fara bara pe verticala; de la 3001 mm pana la 5000 mm trebuie sa fie montata o bara verticala.
Suprafata de aluminiu este rezistenta la apa astfel incat usa de garaj ALM+ ramane eleganta pentru multi ani.
Usa industriala ALM+ include:
Culori disponibile:
Paleta de culori
Gama de modele STA1/ STAW1 si STAC1/ STAWC1 de automatizari sunt optimizate pentru usile de garaj sectionale industriale echilibrate cu arcuri.
Acest lucru este garantat de o unitate care este dezvoltata special pentru aceste aplicatii, cu un motor special pentru a furniza o putere cat mai mare si sa ocupe un spatiu cat mai mic.
Unitatea este extrem de compacta si carcasa optimizata.
Control integrat sau extern
Toate automatizarile pentru usi industriale din gama STA1/ STAW1 lucreaza pe baza de comanda externa, in timp ce gama STAC1/ STAWC1 are controlul integrat.
Solutii speciale pentru aplicatii customizate pot fi realizate rapid si flexibil in orice moment.
STA 1 / STAW 1 / STAC 1 / STAWC 1 – includ:
STA 1 / STAW 1 / STAC 1 / STAWC 1 – echipament electric
STA 1 / STAW 1 / STAC 1 / STAWC 1 – operatiuni de urgenta
In pachetul standard de la STA1/STAW1/STAC1/STAWC1 este inclus un palan cu lant, cheie, suport cuplu, sensor capat de cursa (nu este disponibil pentru STAC 1/ STAWC 1) si protectie de control inversa.
Obiectivul nostru este de a gasi un sistem de sine pentru fiecare aplicatie in care sunt montate usile noastre industriale.
Sistemul standard conduce usa urmarind plafonul orizontal. Usa de garaj deschisa ramane sub plafon.
Alte posibilitati de deschidere sunt sina inaltata sau sistemul de deschidere verticala, unde usa de garaj urmareste plafonul inclinat sau vertical.
Va oferim o gama variata de accesorii pentru usile dvs.
Acestea includ variate modele de geamuri, ventilatii si sisteme de inchidere, care vor satisface chiar si cele mai exigente cereri.
Despre noi
"Firma Pro Clima Group avand sediul in Bucuresti va pune la dispozitie o gama completa de rulouri si grilaje ce asigura o protectie ridicata impotriva efractiei, usi de garaj tip rulou sau sectionale, cu sisteme de deschidere automata cu telecomanda executate din profile din aluminiu, cu insertie de spuma poliuretanica."
Telefon: 0731.334.891
office@grilaje.ro